Löprunda med hörlursproblematik

22 08 2012

Igår tog jag mig en löprunda igen, 5km rundan. Naturligtvis var jag tvungen att testa min Runkeeper. Men nja, alltså, det kändes sådär när hon berättade för mig efter varje 5 min hur sakta jag sprang och hur tempotiden för varje 5-minutare blev långsammare och långsammare. Det funkar inte så bra för mig, jag känner mig bara dålig och ger upp. Bröt av och gick ett par gånger, både pannbenet och konditionen verkar ha försvunnit under sommaren.

 

Till den nya telefonen kom det nya hörlurar. Dom är helt hopplösa! Det är sådana mjuka som man ska trycka in i hörselgången. Funkar bra på ena örat, men min högra hörselgång är mycket mindre så det är nästan omöjligt att få in pluggen. Dessutom vet jag av erfarenhet av hörselproppar att jag får ont i örat efter att ha något i där i ett par timmar. I löpningen var det helt omöjligt att få den högra pluppen att sitta kvar och jag fick trycka tillbaka den stup i kvarten. Tyvärr var inte mina gamla lurar kompatibla med nya telefonen, för det var någon annan kodning på dem eller vad det var. Så det blir till att försöka hitta ett par nya sköna.

 

Något positivt med Runkeeper är iaf statistiken den för. Gillar framförallt höjdkurvan och tempokurvan. Spännande att se hur mycket uppför det går fast man knappt märker det. GPS:n fungerar också förvånansvärt bra, man kan nästan se på vilken sida av vägen jag sprungit på. Nedan är bild på gårdagens runda.

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: