Nattloppet Kalmar

9 09 2012
Igår kväll var det då dags för lopp!
 
Vi samlades ett par stycken hos min kusin innan vi begav oss in mot staden. 904st anmälda hade det blivit totalt! Dom hade förväntat sig 300. Men arrangörerna gjorde det bra! Dom hade ändrat lite på bansträckningen för att alla skulle få plats, och starten var klokt placerad, på breda gator så ledet han sprida ut sig innan man kom in på grusvägarna.
 
Mycket trevligt också med ett antal musikstationer längs vägen, ett flertal som blåste eld i mörkret också. Effektfullt! Bäst gillade jag en ensam basfiol-spelare som satt uppe på någon balkong på ett hotell, hittade först inte vart ljudet kom ifrån. Det gav en himla härlig stämning!
 
Min insats i loppet då. Ja den är jag så nöjd med! Satsade på en tid runt 40 min, för senaste träningsrundan på liknande distans hade gått på 42 min. Första varvet kändes oförskämt lätt. Började riktigt sakta, men sprang sen hela vägen! Många gående kom jag ifatt, och det sporrar mig alltid!
 
Strax efter att jag sprungit genom muren så blev jag varvad av vinnaren. Innan jag kommit in på mitt andra varv hade både 1:an, 2:an och 3:an gått i mål. Men det gjorde mig inte så mycket faktiskt!
 
Andra varvet så försökte jag öka lite, eftersom jag kände mig så pigg. Men då kroknade jag lite på slutet istället. Men man ska ju vara slutkörd när man går i mål. Annars har man ju inte tagit i ordentligt 😛
 
Kom in på en tid av 38 min, vilket jag är så sjukt nöjd med! Dessutom kände jag inte av min benhinna igår, fast det känns lite lite idag. Men jag tror den stora faran är över.
 
Dessutom har jag nu kommit in i Belgien på min vandring mot Wales!

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: