Regn & Mörker

8 11 2012

En nästan 5km runda blev det idag. Kändes bra och lagom. Tog det väldigt lungt utan krav på att pressa mig själv. Jag har lite problem med prestationsångest, så ibland behöver jag komma ner på jorden. Jag ska ta mig runt Göteborgsvarvet och Lidingöloppet, inte vinna dem.

Det var mörkt och småduggade när jag gav mig ut. Pga mörkret vågade jag inte ge mig ut i skogen utan höll mig till upplysta vägar. Men i ett litet samhälle är det svårt att få upp kilometerantalet, bara runt blir inte särskilt långt alls. Så det blev lite kors och tvärs genom samhället innan jag gav mig ut längs strandpromenaden.

När jag kommit dit så småduggade det inte längre utan regnade på rätt ordentligt. Kan ju säga att jag blev blöt både utifrån och inifrån. Är så glad för min vindjacka. Även om den inte står emot vätan så blir den inte tung och hängig av den.

Något som inte är lika smidigt är att ha glasögon under dessa förhållanden. Många prickar på glasen ger många !gatlyktor och märkliga brytningar. Dessutom immade glasögonen igen sista kilometern så jag fick famla mig fram sista biten.

Något som för dagen kändes bättre var mina ben. Lite ömmande benhinnor och stela vader i början, men det blev bättre när jag kommit igång mer.

Totalt sett ett helt OK pass!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: