Pölder

16 11 2012

Idag tog jag ledigt halva dagen och styrde bilen mot Nässjö. Blev rekommenderad av ett par kollegor att åka till Pölder för att prova ut och köpa skidor.

Hade valt en bra tid, inte så mycket folk. Det var en mycket trevlig och vettig försäljare. Han hade förståelse för att jag var nybörjare och försökte inte pracka på en massa dyra prylar.

Tillslut blev det ett Salomon-paket, skidor, bindningar och skor. Till det ett par Skigo-stavar och den ack så viktiga mössan!

image

Sen kom vi då till den fasade vallan. Jag har bävat lite inför detta, det är ju en hel djungel med valla hit och dit. Men det löste sig riktigt bra!

Börjar med vallatejp. Lätt så här i början att slippa tänka på vad det är för före. Då blir det inte så stor tröskel att ta sig över för att ta sig ut och åka. Skulle jag senare känna för att fördjupa mig i valladjungeln så kan jag göra det om behovet uppstår.

Nu skulle jag bara behöva en tekniklektion/kurs. Ska bli spännande och se hur första turen går, behöver förstås lite snö också!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: