Stig-Helmer

19 01 2013

Idag gav jag mig mot ostkusten för kalas. Passade då naturligtvis på att stanna till i Svartbäcksmåla för en ny dust med backarna.

Jämfört med på julafton så kryllade det av folk där idag. Men jag kom precis lagom, men när jag skulle hem stog det bilar en bra bit längs vägen.

Spåren var inte dragna likadant som sist, tycker det är svårt att hitta och veta vilket spår man ska välja.

Tog ett som verkade bra. Där fanns en lagom backe för mig att träna på. Det gick ju klart bättre att saxa sig uppför! Lyckades utan att korsa skidorna och snubbla.

Åkte en bit till sen vände jag på ett ställe som det såg ut som många vände på. Det innebär att det var samma backe nerför igen. Tvekade och försökte hålla igen på farten. Men det var bara att hålla i sig och åka. Gick bra ganska långt, men spände mig och stog alldeles för upprätt så jag hamnade tillslut i baklut och damp i backen. Kände mig ungefär som Stig-Helmer.

Tog mig uppför ett par små backar till, men sen fastnade staven för mig på något vänster så jag stöp igen. Landade illa på min tumme. Så tog mig bara tillbaka till parkeringen, så fick det vara bra för idag.

Blev totalt 2,6km på ca 32 min. Helt ok tycker jag!

Sen stog jag en stund och betraktade parkeringskaoset medan jag åt mitt mellanmål, innan jag åkte vidare. Betydligt nöjdare än sist jag var där!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: