Hallbystugan

1 02 2013

Passade på att ta mig en sväng med skidorna utanför Jönköping idag. Är och hälsar på min syster som fyller år och gjorde lite fler ärenden.

Hade lite tid att slå ihjäl så körde upp till Hallbystugan. Där fanns lite konstsnö kvar att åka på. Det var ganska isigt och att bara ta sig ner till spåret var ett äventyr! Med skidskorna fanns inget grepp alls på isen, fick försöka hålla mig till kanten och skogen.

Det spår som fanns gick runt runt, med en avstickare iväg någonstans. Jag körde bara runt runt, ett varv var nästan 500m. Tyckte det var rätt bra faktiskt för efter att ha åkt ett par varv så kände man backarna och kurvorna något sånär.

Men det var inte lättåkt sa en av de andra som åkte. Spåren var inte särskilt djupa, ibland rätt buckliga och i svängarna gled skidorna åt alla håll och kanter.

Totalt blev det nästan sju varv, 3,33km. Framförallt kändes balansen bättre idag och jag vågade stå och åka nerför den lilla backen (det var turligt nog en liten upphöjning i slutet av backen innan svängen).

Nu ska jag bara palla 10ggr så långt så är Tjejvasan i hamn!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: