Man får passa på

25 02 2013

Nu är det mindre än ett år kvar tills det är dags för mig att köra Tjejvasan. Samtidigt känns det som att vintern håller på att ta slut så det gäller att passa på att åka skidor nu.

image

Gav mig ut efter jobbet, nu hinner man ju innan det blir mörkt. Kom två åkare till samtidigt, dom for iväg och sen såg jag inte röken av dom.

Första kilometern gick väldigt trögt. Tyckte dock att balansen blivit bättre. Men jag fick inget flyt i åkningen.

Kämpade mig vidare till 2km innan jag tog en paus och sen vände. Efter det flöt det på betydligt bättre. Blir bara inte klok på varför. Tröttheten gjorde att jag tappade i höften och blev ‘sittande’. Vet att det inte är bra i löpningen. Men skidåkningen blev konstigt nog bättre. Funderar på om det är så att jag har tyngdpunkten för långt fram (lutar mig gärna framåt för att hålla balansen). När jag blev ‘sittande’ hamnade tyngdpunkten lite längre bak och jag fick inte bakhalt på samma sätt. Blir att fråga experterna på jobbet imorgon.

Sista kilometern fick jag upp farten rejält. Det var så håret fladdrade i fartvinden! Kilometertiden blev 6:49! Tjoho! Då var det riktigt kul!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: