Spin of Hope

23 03 2013

Aj min rumpa!

Härrom dagen på fikarasten jagades det efter någon som kunde en plats på en av spin-of-hope-cyklarna. Någon hade blivit sjuk. Jag skulle ändå in till stan, så jag erbjöd mig.

Så det blev en rivstart med spinning för mig, 2 timmar. Kollegan H var snäll och delade med sig av en vattenflaska. Den behövdes!

Tog det medvetet lugnt, ville ju inte köra helt slut på mig redan första timmen.

Försökte ändå hänga med på vad instruktören sa, men efter att testat att stå upp ett par gånger så skippade jag det och satt ner, men vred upp motståndet lite när de andra stog upp. Anledningen var att jag inte tyckte jag kom fram tillräckligt på pedalen och inte hittade den rätta balansen. Men det kanske är en vanesak.

Första timmen gick rätt bra, andra blev värre. Då råkade jag hitta klockan på väggen. Inte bra och framförallt sista halvtimmen gick tiden fruktansvärt långsamt. Hade då så ont i rumpan så jag inte visste hur jag skulle sitta.

Fick också ont i axlar och ena armbågen. Kanske är även det något att träna på. Vet att jag är ganska svag i armarna.

I övrigt tror jag inte spinning är så mycket för mig. Saknade vinden i håret! Så nu tycker jag snön kan försvinna så jag kan ta ut cykeln på en premiärtur!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: