Sista löpträningen

18 04 2013

Idag var det dags för sista löpträningen innan Växjöloppet. Bara två veckor kvar nu!

Vi började med en liten lek. Tanken bakom var att inte tänka så mycket på att man sprang om jag förstod det rätt. Vi fick en lapp mef ett par färger på och en penna. Sen skulle vi skriva ner vart vi hittade dem. Vi fick inte använda bilarna som stog på parkeringen. Rosa var klurigast, men hittade till slut lite graffiti på en arbetsbod som med lite fantasi såg rosa ut (kanske mer solblekt röd egentligen). Tyckte själv jag var lite kreativ på min lista.

image

Sen blev det lite teknikövningar och intervaller. Vi diskuterade hur jag ska utvecklas, jag har lite fastnat i min lunk. Kämpar hela tiden för att orka hålla den farten, att försöka öka då känns hopplöst. Men jag tycker egentligen inte farten är det viktigaste, utan satsar på uthållighet och längd. Fast på slutet kom Stellan bakom mig och vi var nästan framme. Då försökte jag verkligen öka och visst gick det men jag tar fullkomligt slut.

Jag fortsätter nog med mina gå-pauser och försöker öka antal minuter emellan. Det viktigaste är att jag tar mig runt Göteborgsvarvet, inte hur lång tid det tar.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: