Växjöloppet 2013

1 05 2013

Hemkommen igen efter att ha sprungit Växjöloppet. Fantastiskt väder för löpning!

Startade medvetet lugnt och första (och enda) backen kändes inte alls så jobbig som sist.

Hade förberett Runkeepern med gå-pauser men när första kom kände jag mig inte alls i behov av en. Så det blev att jag sprang fram till första vattendepån och sen gick jag medan jag försiktigt surplade i mig vattnet.

Till andra och tredje depån sprang jag konstant men efter sista så gick det utför. Kändes så långt runt hela sjön. Samtidigt började min höft/rumpa värka. Inte olidligt men inte särskilt skönt. Gick ibland men bara korta sträckor. På slutet var vi tre tjejer som kämpade tillsammans. Jag kom först i mål av oss! Fick lite extra pepp på slutet från några kollegor.

Lite roligt är att träffa folk som man pratat med tidigare. T ex var han från Anderstorp där, som sprungit ett maraton på Kilimanjaro. Och en som jag pratade med på Väckelsångsloppet.

Sen kommer det kollegor som jag aldrig pratat med eller vet vilka det är och tilltalar mig vid namn och frågar hur det gått. Vi är iofs inte så många tjejer så det är kanske lättare att hålla reda på oss.

Något som jag inte blir klok på är varför jag kallsvettas så på lopp. Märker det inte när jag är ute och tränar men på lopp blir jag alldeles kall, framförallt om överarmarna och i hårfästet. Fruktansvärt obehagligt är det och ibland känns det som jag ska svimma. Otäckt!

Resultat blev 1.08.12, ungefär en minut långsammare än förra året, men det skiter jag i! Iår är målet Göteborgsvarvet!

image


Åtgärder

Information

Ett svar

2 05 2013
Rund är också en form!

Bra jobbat! Och lycka till på Gbg-varvet. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: