Tystnad

2 06 2013

Oj vad tyst det är här inne! Inte bra, för det betyder att jag inte tränar som jag ska.

Tanken nu efter varvet var att jag skulle cykla ungefär fram till midsommar för att få lite variation i träningen.

Började ambitiöst och cyklade till jobbet i en vecka. Sen fick jag punkis, och det är ungefär där jag är nu. Har lyckats byta slang, men har inte kunnat få i någon luft igen. Det var ju en annan ventil så jag kunde inte bara gå till macken och pumpa. Suck!

Naturligtvis borde jag har sprungit istället. Men det har inte blivit av. Extra illa är att jag nu inte har så mycket vardagsmotion som när jag hade hästen.

Fokus just nu ligger istället på kosten. Försöker äta så lite processerad mat som möjligt. Matlådor fyra dagar i veckan sitter rätt stabilt nu. En dag unnar jag mig en kebab eller hamburgare.

Däremot är kvällarna värre, tycker det är så smidigt att slänga in en PanPizza i micron. Är det fint väder brukar jag lyxa till det med en mozzarella-sallad, men det kan man ju inte äta var dag. Nu har jag laddat med några burkar champinjonsoppa. De är visserligen processade, men jag tänkte inte så långt när jag stod i butiken och velade. Bättre än PanPizza iaf. Som nödraketer köpte jag ett par mealbars för de där dagarna när jag inte har lust att göra någonting. Men jag behöver tips på vad jag kan äta till kvällsmat som är enkelt att laga. Det får inte bli för mycket disk, det är där skon klämmer. 🙂

Helgerna ska vi bara inte tala om. Igår åt jag en påse ostbollar (visserligen det enda snackset denna veckan). Idag har jag ätit soppa. Söndagarna är jobbigast, då vill jag gärna tristess-äta. Denna dagen har jag tagit mig igenom med lite mörk choklad och några mandlar.

Idag har jag iaf gått en promenad, alltid något!


Åtgärder

Information

2 responses

18 06 2013
Karin

Tips på enkel kvällsmat: Omelett! Frusen hackad spenat, två ägg, lite skinka och timjan = Supergott. Man kan lyxa till det genom att riva i lite ost också!

18 06 2013
elimi07

Tack för tipset, men omelett fixar jag inte. Har försökt några gånger, just för att det är så smidigt. Men det är något med konsistensen, det bara växer i munnen. Hua!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: