Ont på diverse ställen

12 06 2013

Varför ska det ta emot så att ge sig ut och träna, när man vet att det är så skönt att komma ut och röra på sig? Fast det blev lite jobbigt mot slutet. 🙂

I två dagar har jag skjutit upp nästa cykeltur. Men idag bar det av. Jag försöker utöka successivt, men det är lite svårt, vägarna går ju som dom går. Så från 12 km sist blev det lite drygt 23km. Tog ändå ”bara” ca 1h.

Trampade iväg med bra känsla i benen. Förutom ett par mindre backar uppför så går det mest neråt till en början. Sen gav jag mig ut på okända vägar, och det gick än upp än ner. Aldrig kändes det som skulle jag komma till vägen där jag skulle svänga. Där gick fruktansvärt långsamt en period och inte blev det bättre av att jag nästan körde över en orm. Den låg precis i dikeskanten och väste åt mig. Min omedelbara reaktion var att släppa pedalerna och dra åt mig fötterna. Hua!

Fick lite mjölksyra och vissa backar kändes det som att det gått fortare att gå uppför. Men jag kämpade på och efter ett par härliga nedförsbackar så kändes benen piggare igen.

Så var det bara den långa raksträckan hem igen. Jag hade lite vatten med mig idag och testade att dricka. Få tag i flaskan gick bra, men det blev rätt vingligt när den skulle på plats igen.

Idag var det bättre med knogarna, påminde mig själv hela tiden att inte hålla så krampaktigt i styret. Däremot fick jag ont på diverse olika ställen. Mellan benen började det ömma redan efter ca 7km. Sista biten var olidlig! Sen kändes det mycket i rygg och axlar, lite i nacken. Får se vad det kan bli för träningsvärk av det imorgon.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: