Full fart framåt!

27 05 2014

Nu är det fullt fokus på cykling istället. Snart stundar Tjejvättern, jag känner mig inte alls redo. Men några mil måste jag ju ha i benen innan jag ställer mig på startlinjen iaf.

Så igår kväll blev det en runda. Ca 2,5 mil mot Älghult, ner genom Sävsjöström, runt Alstern och sen hem igen.

Vägen mot Älghult är ganska tråkig och rak, men den går upp och ner som en berg- och dalbana. Tur jag började i den änden, benen kändes pigga och jag knatade på upp för alla backarna, och njöt på vägen nedför. Önskar alla cykelrundor vore en enda lång nedförsbacke!

Redan här började jag känna domningar i vänster tumme. Försökte skaka loss med jämna mellanrum. Efter jag passerat Sävsjöström så började jag ömma i vänster axel. Jag blir för hängande på styret, är inte stark nog i min bål. Att vänstern tar mer stryk är troligtvis pg a att det skulderbladet inte mår tipptopp sedan vasaloppet.

IMG_20140526_194516

Snabbpausade i Sävsjöström, det var så vackert!

När jag kom ut på sista biten och det stod 9 km till Lenhovda var det tugnt. 9km kändes jättelångt, fast jag bor ju 2km utanför längs den vägen, så hade egentligen bara 7km hem. Försökte trösta mig med det. Nu började axeln göra riktigt ont och det gick riktigt riktigt långsamt. Men trägen vinner och jag var strax framme hos hästen på betet. Svängde in och kollade till honom och när jag sen satte mig på cykeln igen så kände jag inte av min axel längre. Så jag ska ta mig tiden att kliva av och röra lite på mig i depåstoppen, så kan detta nog gå ändå 🙂

Rumpan då? Inte så farligt ont faktiskt.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: