Racken Runt

4 06 2014

Idag gick det bättre med navigeringen. Hittade en mindre väg för att ta mig till vägen som slingrade sig kring sjön Racken. 23,5 km blev det totalt, på 1h 18min. Hade lite bekymmer med trafiken innan jag tog mig ut ur stan, så tiden sprang iväg lite i början.

Det började med en herrans massa uppförsbackar, lite mer utmaning än jag stött på tidigare. Långa jobbiga uppförsbackar, men bara korta snabba nedförsbackar. Ugh, det var tufft ett tag där, men jag gnatade på. Har upptäckt att min uthållighet i själva trampningen blivit bättre, benen bara går och går och går. När jag började cykla ville jag rulla med jämna mellanrum.

Mot slutet blev det långa fina utförslöpor, alla de jag kämpat mig uppför på vägen bort. Men jisses vilken fart man kommer upp i! Nästan så jag fick tårar i ögonen. Vobblade till ett par gånger p g a tjälskador på vägen, det känns som det är lätt hänt att köra ikull. Inte kul i den hastigheten!

Idag var pannbenet starkt. Tror bara jag funderade allvarligt på hur långt det var kvar hem vid ett tillfälle. Axel och rumpa kändes bra. Idag blev jag dock riktigt flåsig och svettig. Antagligen alla backarna som gjorde det. Sen körde jag långärmad vindjacka med eftersom vädret inte var på topp. Klarade mig undan regnet iaf 🙂

IMG_20140604_183307
Älskar Lupiner! Kan tänka mig att det är riktigt vackert här en solig dag!

Nu är det inte mycket mer att göra. Vilar mig i form sista dagarna, sen blir det åka av på lördag!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: