Jag tror jag kan, jag tror jag kan, jag kan!

19 06 2014

Idag bar det av mot simhallen igen, härom dagen fick jag inte komma in, det var sommarsimskola. Tycker nog de kunde lagt den lite annorlunda, varför mellan 13-18? Borde väl kunnat sluta till kl 16 kan nog jag tycka.

Idag blev det tyvärr en annan miss i planeringen och jag fick simma på skrikande tom mage. Inte så bra, men det visade sig funka det med.

Tänkte prova hur långt jag kunde simma utan att stanna. Efter att ha simmat 100m kände jag, shit, vad långt 1km är! Men ju mer jag simmade desto mer flyt fick jag i det och jag fick verkligen in andningen. När jag närmade mig 300m så tänkte jag, fixar lätt 500m, sen ska jag pausa.

500m kom, 500m gick. Malde på och längderna bara passerade en efter en. Runt 600m började jag känna mig lite tröttare, framförallt märkte jag ett visst knä som började spöka lite för mig. Men det var inte olidligt på något sätt, även om det känns så här i efterhand.

750 m kom också, det var en dam ivägen precis i vändningen så jag kunde inte göra någon snygg målgång 😛 utan fick snällt simma vidare mot 800m. Då kändes 200m som ingenting och jag malde genom dem utan problem.

Så nu vet jag att jag kan simma 1000m! Visserligen var detta i bassäng, men ändå! Har också övat på att stanna upp och bara andas ibland, ligga och glida ett tag, samt att få en rejäl kallsup men ändå hålla mig simmandes.

Vet att jag anlände till simhallen kl 18, då nyheterna precis varit. Ca 18.50 klev jag upp ur bassängen, så det tog kanske 40 min ungefär. Känns bra att ha ett litet hum om hur lång tid det kan tänkas ta, runt timmen i motströms skulle jag tro.

Ett par gånger till, och om jag vågar kanske en sväng ut i en sjö. Det känns helt ok nu. Dessutom är både boende och våtdräkt nu bokade, snart är det dags!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: