Ett härligt pass!

4 11 2012

Idag stod det 8 km på schemat. Har en runda som är lite drygt 8 km men av någon anledning kände jag inte för den. Istället blev det 2 varv på nästan 4 km rundan.

Så bra känsla som idag har jag inte haft på länge! Benen bara matade på och jag koncentrerade mig på en taktmässig andning. 5 minutarna flöt fort förbi och inte en enda gång undrade jag om inte 5 minuter hade gått snart. Ändå gick det rätt fort!

Totalt blev det 7.77 km i ett tempo på 7,01 min/km. Har inte kunnat kolla vad löpintervallerna låg på (det funkar inte från mobilen) så det ska bli spännande imorgon.

Inte hade jag särskilt ont heller. Kände lite i rumpan, men det kändes mest som att den ansträngde sig, inte att den gjorde sig illa, Benhinnor kändes bara lite på de sista 2 km så det kändes kanon! Har börjat smörja in dom med Voltaren efter passen och jag känner mig fräschare och redo för ett nytt pass mycket tidigare än innan.

Nöjd med veckans träning. Nästa vecka väntar Zumba, Lindy Hop, (förhoppningsvis) Styrka, 4km och Milen. Jag känner mig taggad!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: