Omvallat

16 03 2013

Jag sa ju att jag skulle ställa in skidorna för säsongen, men det blev inte riktigt så. Det kom ju ny snö och fick besked från skidspår.se att det var åkbart och riktigt fina spår på smalspåret.

Så fick börja dagen med att byta ut vallatejpen, den var full av barr efter Arvika-turen. La inte den nya tejpen riktigt lika långt fram som sist. Har ju känt att glidet blir bättre om jag lägger vikten längre bak, men det blir lätt för mycket bakvikt.

Så gav mig iväg, det var riktigt fina spår och solen sken! Körde hårt det första två kilometerna, lite väl hårt. Stannade till och kopplade av mig skidorna en stund.

Efter någon minut kom två älgar passerande över spåret, ganska långt bort. En av dom stannade och stirrade på mig. Försökte ta en bild lite snabbt, men den hann nästan in i skogen igen.
image

Funderade lite hur långt jag skulle åka, 4 km åkte jag ju sist. Så åkte en kilometer till. När jag kommit dit så kollade jag på gps:en och såg att det inte var långt kvar till vägövergången. Så körde vidare, blev ytterligare en kilometer.

Sen satte jag mig vid vägkanten och pustade ut en stund. Så skönt i solen! Skulle bara haft något att dricka också.
image

Sen skulle jag ju tillbaka igen. Körde faktiskt hela sträckan i ett svep, men fokuserade på att ta det lugnt och njuta av turen. Bitvis blev det mer gå skidor än åka skidor, men jag tog mig hela tiden framåt.

Idag höll jag mig på benen hela rundan, däremot höll jag på att slå dit när jag kom till bilen. Dåligt fäste med skidskorna, sen ska man ju titta vart man går också.

Kände mig så nöjd och så trött när jag kom hem!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: